28 Haziran 2013 Cuma

Kilo kaybı için 10 Etkili İpuçları


Yağ yakmak ve vücudunuzun şeklini ve görüntüyü değiştirmek için en etkili yollar bulmak orada egzersiz rutinleri, spor programları ve diyet takviyeleri her ile yapmak için en zor şeylerden biridir. İşte size kolayca bugün uygulayabilirsiniz kilo kaybı için bazı çok etkili ipuçları sağlayarak sizin için daha kolay hale getirmek için çalışıyoruz. Yaşamınıza bu 10 kilo kaybı ipuçları içeren artık sadece düz bir karın ve güzel şekil edinmesini sağlayacak, aynı zamanda daha iyi hissediyorum yaparken sağlıklı bir hayat sürmek yardımcı olacaktır. , Bir erkek ya da kadın olsun, vücut bakımı yapabileceğiniz en iyi kararlardan biridir!
İpucu # 1. 
Daha fazla su içmek en çok bilinen ve en iyi kilo kaybı ipuçları biridir. Spor ve sağlık uzmanları size sulu ve gün boyunca enerjik kalmak yardımcı olacak kişi bir gün suyun yaklaşık sekiz bardak içmeye teşvik. Buna ek olarak, su serinletici bir bardak kapma da, sisteminizin toksinlerin dışarı floş metabolizma artırmak ve kas inşa etmek için teşvik etmek için yardımcı olacaktır.
İpucu # 2. 
Biz gün boyunca küçük öğün yiyor ile oldukça tanıdık bir diğer diyet ucu. Bunun yerine geleneksel üç öğün-bir gün planı, altı küçük öğün yemelisiniz. Onu size yemek sayısını artırırken sadece her öğünde gıda tüketimi geri kesmek aynı zamanda bu yemekler karbonhidrat protein, orta miktarda yüksek ve yağ oranı düşük olduğundan emin olmak için değil sağlamaktır. Anahtar Bu emin yapmazsanız size daha çok azaltarak daha vücudunuzun boyunca yağ depolama artırmak neden olacaktır!
İpucu # 3. 
Rutin dışında, çalışma için bir kilo kaybı programı eklemek, yanık yağ miktarını en üst düzeye çıkarmak için bir harika bir yoldur. Ağırlık kaldırma sadece sesi sizin fiziksel değil, aynı zamanda en önemlisi vücudunuzun stratejik alanları, sizin çekirdek kasları güçlendirmek. Olacak Bu düzenli kardiyo egzersiz ile birlikte metabolizma için ekstra bir destek sağlar gibi Ağırlık eğitim de daha hızlı kalori ve yağ yakarsınız. Burada anahtar ancak kas inşa ama sesi kas ve yağ yakmak teşvik etmek değildir. Bu nedenle olarak birkaç tekrar için ağır ağırlık kaldırma karşı tekrar yüksek sayıda (12 ila 16 tekrar), için orta ağırlık (sizin maksimum 50 ila% 60) ışık birçok setleri (4 ila 6 set) yapmalıdır bir vücut gibi hata!
İpucu # 4. 
Herkes takviyeleri alarak fikrini seviyor ama kilo vermek için size protein alımını arttırmak gerekir ve sık sık tek başına diyet ile bunu yapmak zor değil. Protein yüklü gıdalar ve takviyeleri kilo kaybı için metabolizma ve bu uç artırılması için iyi vücudunuzun daha hızlı yağ yakmak için sağlar. Tüketen bir protein zenginleştirilmiş diyet de sizin yoğun iş çıkışları sonra kas yeniden ve kas zayıflık korumaya yardımcı olacaktır. Çok fazla ekstra kalori ve glikoz tüketmeyin kadar aynı zamanda akıllıca ve protein ve protein sallar seçiminde büyük özen, onlar yağ ve şeker oranı düşük olmalıdır.
İpucu # 5. 
Bunun yerine sağlıklı bir yaşam tarzı başlatırken büyük ölçüde kalori alımını kesme, sağlık riskleri en aza indirmek için kademeli bir adım aşağı yöntemini kullanın. Içinde sizi kalori azaltarak çok hızlı bir şekilde büyük ölçüde vücut için sağlıklı ne aşağıda metabolizma düşürücü riski.
İpucu # 6. 
Bu yağ yakmak ve kilo vermeye çalışan insanların yaptığı en büyük hatalardan biridir. Bunun yerine oturumu uzun, kapsamlı bir çalışma olan, kilo kaybı için büyük bir ipucu gün boyunca küçük parçalar halinde planı işinizi dışarı kırmaktır. , Sabah tempolu yürüyüş öğle yemeğinde bir egzersiz zevk ve akşam nihayet biraz egzersiz gibi. Ayrıca, çalışmalar kesiliyor daha iyi metabolizma gün boyunca aktif tutmak koruyacaktır.
İpucu # 7. 
Başarılı diyet ve kilo kaybetme söz konusu olduğunda kendinizi ödüllendirin emin olun. Eğer insan unutmayın! Herkes baştan ve favori davranır olduğu gibi küçük hoşgörü izin verin. Bu şekilde kendinizi küçük ödüller vermek eğer yeni diyet hile daha az olacaktır. Bir çikolata sever iseniz Örneğin, çikolata küçük bir kare ya da tek bir çikolata öpücük için her hafta kendinizi ödüllendirin.
İpucu # 8. 
O kadar karıştırın yerine her gün aynı rutin egzersiz tekrar! Tanrım .. nasıl sıkılmış olmak istiyorum! Kadar karıştırılarak sadece kaliteli kilo kaybı çeşitli egzersizler seçim için emin olun, çeşitli egzersizler deneyimi sağlar. Sürekli çeşitli egzersizler yapan sizi motive tutmak ve en azından düz bir karın alma hedefi korumak sağlayacaktır. Bir gün, sen, tur yüzmek için tercih başka bir jog veya bisiklet bir sonraki olabilir. Bireyin Her farklı ve günlük rutin sesi bireysel vücut için en iyi yollarından keşfetmenize yardımcı olacaktır değişen, kendi şekilde yağ yakar.
İpucu # 9
Gerçekten hızlı bir şekilde yağ yakmak isteyen o sizin için, şeker ve alkol ve bira gibi karbonhidrat açısından zengin kalori açısından zengin maddeler kaçının! Bu hızlı bir şekilde eklemek ve günlük diyet gereken gerekli besinlerden uzak alabilir. Ayrıca, alkol vücudunuzun daha hızlı bir şekilde saklamanızı sağlar yağ yakma, bir inhibitörüdür.
İpucu # 10. 
Glisemik İndeks düşük sıralaması ile gıdalar vücudun daha hızlı bir hızda yağ ve kalori yakmak için tüketilmelidir. Hızlı kilo kaybı için mükemmel bir yöntem olarak kabul edilen, düşük GI gıdalar besleyici ve birçok meyve, sebze, et, süt ve tahıl ürünleri içerir.

0 yorum:

Yorum Gönder