28 Haziran 2013 Cuma

Kilo kaybı için 10 Etkili İpuçları


Yağ yakmak ve vücudunuzun şeklini ve görüntüyü değiştirmek için en etkili yollar bulmak orada egzersiz rutinleri, spor programları ve diyet takviyeleri her ile yapmak için en zor şeylerden biridir. İşte size kolayca bugün uygulayabilirsiniz kilo kaybı için bazı çok etkili ipuçları sağlayarak sizin için daha kolay hale getirmek için çalışıyoruz. Yaşamınıza bu 10 kilo kaybı ipuçları içeren artık sadece düz bir karın ve güzel şekil edinmesini sağlayacak, aynı zamanda daha iyi hissediyorum yaparken sağlıklı bir hayat sürmek yardımcı olacaktır. , Bir erkek ya da kadın olsun, vücut bakımı yapabileceğiniz en iyi kararlardan biridir!
İpucu # 1. 
Daha fazla su içmek en çok bilinen ve en iyi kilo kaybı ipuçları biridir. Spor ve sağlık uzmanları size sulu ve gün boyunca enerjik kalmak yardımcı olacak kişi bir gün suyun yaklaşık sekiz bardak içmeye teşvik. Buna ek olarak, su serinletici bir bardak kapma da, sisteminizin toksinlerin dışarı floş metabolizma artırmak ve kas inşa etmek için teşvik etmek için yardımcı olacaktır.
İpucu # 2. 
Biz gün boyunca küçük öğün yiyor ile oldukça tanıdık bir diğer diyet ucu. Bunun yerine geleneksel üç öğün-bir gün planı, altı küçük öğün yemelisiniz. Onu size yemek sayısını artırırken sadece her öğünde gıda tüketimi geri kesmek aynı zamanda bu yemekler karbonhidrat protein, orta miktarda yüksek ve yağ oranı düşük olduğundan emin olmak için değil sağlamaktır. Anahtar Bu emin yapmazsanız size daha çok azaltarak daha vücudunuzun boyunca yağ depolama artırmak neden olacaktır!
İpucu # 3. 
Rutin dışında, çalışma için bir kilo kaybı programı eklemek, yanık yağ miktarını en üst düzeye çıkarmak için bir harika bir yoldur. Ağırlık kaldırma sadece sesi sizin fiziksel değil, aynı zamanda en önemlisi vücudunuzun stratejik alanları, sizin çekirdek kasları güçlendirmek. Olacak Bu düzenli kardiyo egzersiz ile birlikte metabolizma için ekstra bir destek sağlar gibi Ağırlık eğitim de daha hızlı kalori ve yağ yakarsınız. Burada anahtar ancak kas inşa ama sesi kas ve yağ yakmak teşvik etmek değildir. Bu nedenle olarak birkaç tekrar için ağır ağırlık kaldırma karşı tekrar yüksek sayıda (12 ila 16 tekrar), için orta ağırlık (sizin maksimum 50 ila% 60) ışık birçok setleri (4 ila 6 set) yapmalıdır bir vücut gibi hata!
İpucu # 4. 
Herkes takviyeleri alarak fikrini seviyor ama kilo vermek için size protein alımını arttırmak gerekir ve sık sık tek başına diyet ile bunu yapmak zor değil. Protein yüklü gıdalar ve takviyeleri kilo kaybı için metabolizma ve bu uç artırılması için iyi vücudunuzun daha hızlı yağ yakmak için sağlar. Tüketen bir protein zenginleştirilmiş diyet de sizin yoğun iş çıkışları sonra kas yeniden ve kas zayıflık korumaya yardımcı olacaktır. Çok fazla ekstra kalori ve glikoz tüketmeyin kadar aynı zamanda akıllıca ve protein ve protein sallar seçiminde büyük özen, onlar yağ ve şeker oranı düşük olmalıdır.
İpucu # 5. 
Bunun yerine sağlıklı bir yaşam tarzı başlatırken büyük ölçüde kalori alımını kesme, sağlık riskleri en aza indirmek için kademeli bir adım aşağı yöntemini kullanın. Içinde sizi kalori azaltarak çok hızlı bir şekilde büyük ölçüde vücut için sağlıklı ne aşağıda metabolizma düşürücü riski.
İpucu # 6. 
Bu yağ yakmak ve kilo vermeye çalışan insanların yaptığı en büyük hatalardan biridir. Bunun yerine oturumu uzun, kapsamlı bir çalışma olan, kilo kaybı için büyük bir ipucu gün boyunca küçük parçalar halinde planı işinizi dışarı kırmaktır. , Sabah tempolu yürüyüş öğle yemeğinde bir egzersiz zevk ve akşam nihayet biraz egzersiz gibi. Ayrıca, çalışmalar kesiliyor daha iyi metabolizma gün boyunca aktif tutmak koruyacaktır.
İpucu # 7. 
Başarılı diyet ve kilo kaybetme söz konusu olduğunda kendinizi ödüllendirin emin olun. Eğer insan unutmayın! Herkes baştan ve favori davranır olduğu gibi küçük hoşgörü izin verin. Bu şekilde kendinizi küçük ödüller vermek eğer yeni diyet hile daha az olacaktır. Bir çikolata sever iseniz Örneğin, çikolata küçük bir kare ya da tek bir çikolata öpücük için her hafta kendinizi ödüllendirin.
İpucu # 8. 
O kadar karıştırın yerine her gün aynı rutin egzersiz tekrar! Tanrım .. nasıl sıkılmış olmak istiyorum! Kadar karıştırılarak sadece kaliteli kilo kaybı çeşitli egzersizler seçim için emin olun, çeşitli egzersizler deneyimi sağlar. Sürekli çeşitli egzersizler yapan sizi motive tutmak ve en azından düz bir karın alma hedefi korumak sağlayacaktır. Bir gün, sen, tur yüzmek için tercih başka bir jog veya bisiklet bir sonraki olabilir. Bireyin Her farklı ve günlük rutin sesi bireysel vücut için en iyi yollarından keşfetmenize yardımcı olacaktır değişen, kendi şekilde yağ yakar.
İpucu # 9
Gerçekten hızlı bir şekilde yağ yakmak isteyen o sizin için, şeker ve alkol ve bira gibi karbonhidrat açısından zengin kalori açısından zengin maddeler kaçının! Bu hızlı bir şekilde eklemek ve günlük diyet gereken gerekli besinlerden uzak alabilir. Ayrıca, alkol vücudunuzun daha hızlı bir şekilde saklamanızı sağlar yağ yakma, bir inhibitörüdür.
İpucu # 10. 
Glisemik İndeks düşük sıralaması ile gıdalar vücudun daha hızlı bir hızda yağ ve kalori yakmak için tüketilmelidir. Hızlı kilo kaybı için mükemmel bir yöntem olarak kabul edilen, düşük GI gıdalar besleyici ve birçok meyve, sebze, et, süt ve tahıl ürünleri içerir.

İnce ve Sağlıklı Kalmak için


Kilo kaybı ipuçları herkes için hemen hemen aynıdır. Ancak, kadınlar çoğu erkeklerden daha fazla kilo daha fazla ilgi. Kilo ile bu takıntı için ilk nedeni, kendi görünüm üzerinde olumlu bir etkisi olmasıdır. Diğer bir neden vücutlarını yaşamları boyunca farklı hormonal değişiklikler dayanıklı olmasıdır. Tüm bu değişiklikler kendi ağırlığı üzerinde olumsuz bir etki getirmek. Kadınlar için aşağıdaki kilo kaybı ipuçları uygun kilo ulaşmak ve daha ince ve çekici bir görünüm sağlamaya yardımcı olabilir.
Kadınlar için en önemli kilo kaybı ipuçları biri gerçekçi ve ulaşılabilir hedefler belirlemektir. Kadın, her şeyden önce, herhangi bir daha fazla genç kız değildir gerçekleştirmek zorundadır. Onlar bakmak ve iyi hissediyorum anlamına gelmez.Ancak, kendi ağırlığı ve görünümü hakkında pratik hedefler belirlemek gerektiği anlamına gelmez. Basit bir deyişle, pratik bir amacı elde edilebilir bir şey değil, istediğiniz bir şeydir. Bir gerçekleşebilir hedef belirleme en iyi yolu vücut ve günlük desen, ve sonra set ulaşılabilir hedefler incelemektir.
Kaybetmek ne kadar kilo tam olarak karar vermek çok önemli bir kilo kaybı ucudur. Kadınlar genellikle kaybetmek istediğiniz ağırlık gerçek miktarı hakkında karışık. Eğer kapalı tutmak istediğiniz ağırlık uygun bir miktarda varmak için, önce ideal kilo yaş ve boyutta bir kadın için ne olduğunu bilmeniz gerekir. Ideal kilo göz önüne alındığında, herkes için geçerli genel bir kural yoktur.Ancak, ideal kilo sağlıklı bir kapsama alanı içinde ve vücudunuz hakkında iyi hissediyorum yapar olmasıdır. Bir ideal kilo gelen en iyi yolu ilk sizin için en uygun düşündüğünüz bir rakam o sayısı temel alınarak, BMI ve sonra, karar hesaplamaktır.
Bir kaç ekstra kilo kaybederseniz, tüm sorunları çözülmüş olacak ve her zaman daha iyi hissedeceksiniz kadınlarda yanlış bir algı var. Bu sadece doğru değildir. Kilo kaybetmek çözümün sadece bir parçasıdır. Kilo dışındaki yaşamın diğer önemli yönleri vardır.
Çağdaş kanının aksine, sayıları her zaman doğru değildir. Kilo kaybı programı sonuçlarını değerlendirirken, her zaman sayıları güvenmemelisiniz. Gerçek sonuç size farklı vücut bölgelerinden gelen kaybetmek inç sayısıdır. Eğer ölçekte sayılar azalma olduğunu görürseniz henüz vücut görünümü ve daha önce olduğu gibi aynı hissediyor, o zaman, egzersiz sırasında ve yoğunluğunu arttırmak gerekir. Egzersiz yağ kaybetme ve daha ince ve daha iyi görünmesi kas binada yardımcı olur.

6 Haziran 2013 Perşembe

Doğru protein kaynaklarını belirlemek



Çoğumuz ya South Beach Diyeti, Zone Diyeti veya Atkins yapmış, ya da yüksek proteinli diyet çalıştı biri tanıyoruz. Uluslararası Gıda Konseyi Vakfı, sadece kilo artışı önlemek yok daha fazla protein yemek kadınların oranı yüksek, aynı zamanda kilo kaybı zayıflama ürünleri raporuna göre.

Uluslararası Gıda Bilgi Konseyi Vakfı, tüm tüketicilerin yaklaşık yarısı protein alımının artırılması ilgilenen diyor -% 37 bir yüksek proteinli diyet ile daha kolay kilo inanıyoruz.

Minnesota ve Northwestern Sağlık Bilimleri Üniversitesi Üniversitesi'nden araştırmacılar Beslenme Eğitimi ve Davranış (Mayıs / Haziran 2013 sayısında) Dergisi'nde yeni bir çalışma hakkında yazdı.

Kıdemli yazar, Noel Aldrich Ph.D., ve takım 40 ila 60 yaş arasındaki 1.824 kadın bir ulusal epimediumlu macun temsili bir örnek inceledi. Onlar, protein kaynakları ve gereksinimleri hakkında algıları tarif orta hayat kadınların vücut ağırlığını korumak için "daha fazla protein yemek" uygulama kullanarak rapor ne sıklıkta öğrenmek ve 'yeme kullanarak rapor frekansına "rapor protein alımını karşılaştırmak için yola vardı kilo "önlemek için daha fazla protein 'uygulama.
Kilo alımını önlemek için daha fazla protein yemek kadınlar arasında popüler

Ankete katılan kadınların çoğu doğru protein iyi kaynakları belirlemek, yanı sıra diyet enerji yüzdesi protein gelmelidir ne göstermek için başardık.

Tüm obez kadınların yarısı ve üzerinde ozon yağı çalışmaya genel kadınların% 43'ü kilo alımını önlemek için daha fazla protein yedik.

Dr Aldrich onlar "daha fazla protein yeme" ile kilo kaybettiğini söyledi katılımcıların 2010 Diyet Rehberi Danışma Kurulu tarafından tavsiye edilir ne benzer bir diyet protein alımı olduğunu ekledi.

10 Zayıflama Tüyosu



Eğer birkaç kilo damla çalışıyorsanız, tüm beslenme ve egzersiz alışkanlıkları elden çalışarak başlamak yok. Eğer daha fazla sebze ve daha az yağ ve almak daha fazla fiziksel aktivite yeme en önemli kurallarından aşağıdaki ile günlük olarak-birlikte yapabileceğiniz birkaç basit şey bulmak daha iyi. Birlikte, doğru yönde zayıflama ürünleri ölçek numaraları göndermelidir: aşağı.

1. Yağ serbest gıdalar şımartmak. Onlar yoksun duygu ve yüksek kalorili gıdalar binging sizi tutmaya yardımcı olacaktır. Örneğin:

  • Bal. bir çorba kaşığı Sadece 64 yağ serbest kalori. Taze meyve gezdirip.

  • Yumurta. bir haşlanmış yumurta sadece 70 kalori, yağ bırakmadan protein yüklü. Daha da şık bir tedavi için frenk soğanı serpin.

  • Bölüm-yağsız ricotta peyniri. Bu yiyecek bir ons Sadece 39 kalori, yağ serbest kalsiyum ile doludur. Tatlı taze bir kase meyve üzerinde topak.

  • Bitter çikolata. 168 Hakkında bir ons meydanda kalori, ama bu yağ serbest lif ile doludur.

  • Karides. 12 büyük Sadece 60 kalori.

  • Daha fazla: 13 yağ bırakmadan gıdalar »


2. Taç mücevherleri gibi tedavi yüksek kalorili gıdalar. dondurma ilvina salyangoz kremi mücevher ve meyve taç bir kase bir kaşık olun. Taze salsa doldurma, tıknaz bir sürü her lokma eşleştirme ile cips azaltmak, Jeff Novick, Florida Pritikin Longevity Center & Spa beslenme müdürü göstermektedir. Salata bir sürü biraz peynir dengelemek.

3. Kahvaltıdan sonra, su birincil içecek yapmak. Kahvaltı, devam edin ve portakal suyu içmek. Ama günün geri kalanı boyunca, su yerine odaklanmak meyve suyu veya soda . Ortalama bir Amerikalı meşrubat bir gün fazladan 245 kalori tüketir. Veya £ 25 - Bu yaklaşık 90.000 kalori, bir yıl var! Ve araştırma kalori rağmen, şekerli içecekler gıda yaptığı şekilde dolgunluk hissi tetikleyen olmadığını gösterir.

4. Her yerde bir hafta gitmek bir avuç içi dizüstü bilgisayar taşımak. Dudaklarını-hatta su girer her bir lokma yazın. Çalışmalarda, gıda günlükler korumak insanlar olmayanlar daha yaklaşık yüzde 15 daha az yemek yeme rüzgar bulduk.

5. Bir pedometre satın, kemer için klip ve ekstra 1000 adımlar bir gün için amaç. Ortalama olarak, sedanter insanlar günde sadece 2000 ile 3000 adımlar atın. 2,000 adım ekleme mevcut ağırlığı korumak ve kilo durdurmaya yardımcı olacaktır, size kilo yardımcı olacaktır daha ekledi.

6. Günlük kalori miktarı yüzde 10 ekle düşünüyorum Eğer yiyorsanız , buna göre beslenme alışkanlıkları ayarlayın. Eğer bir gün tüketen 1.700 kalori konum ve kilo kaybetme değil neden anlamıyorum düşünüyorsanız, sizin guesstimate başka bir 170 kalori ekleyin. Olan şans, yeni bir numara daha doğrudur.

7. Beş ya da altı küçük öğün veya atıştırmalık yerine üç büyük öğün bir gün yemek. erkekler beş saat boyunca aralıklarla onların sabah yemek parçaları yedik, onlar yediler zaman daha öğle yemeğinde neredeyse yüzde 30 daha az kalori tüketimi bulundu bir 1999 Güney Afrika çalışma Tek bir kahvaltı. Diğer çalışmalar bu şekilde dağıtılmış kalori aynı sayıda yemek bile, vücudun kan şekeri sabit tutar ve kontrol açlık yardımcı olur daha az insülin, serbest olduğunu göstermektedir.

8. 45 dakika bir gün için yürüyün. yerine tipik 30 45 dakika düşündüren Pembe maske konum nedeni Duke Üniversitesi çalışma bulduğu olduğunu, günlük yürüyüş 30 dakika çoğu nispeten hareketsiz kişilerde kilo alımı, egzersiz önlemek için yeterli iken ötesinde 30 dakika ağırlığı ve yağ kaybına neden olur. Tempolu yürüyüş üç mil (45 dakika bunu yapmalıyım) ile ek bir 300 kalori bir gün yanan hatta yiyorsanız ne kadar değiştirmeden, bir yıl içinde 30 kilo yardımcı olabilir.

9. Çevrimiçi bir kilo kaybı arkadaş bulmak. Vermont üniversitesi çevrimiçi kilo kaybı arkadaşları size ağırlık uzak tutmak yardımcı olduğunu buldu. Araştırmacılar 18 ay gönüllü izledi. Internet tabanlı bir kilo bakım programı atanan bir destek grubu yüz yüze bir araya geldi daha daha iyi kilo kaybı devam.

10. . Yaşamınıza renk mavi getirmek daha sık İster inanın ister inanmayın, bir iştah olarak renk mavi fonksiyonları bastırıcı değil: Eğer mavi dekore edilmiş birçok fast-food restoranlar görmezsiniz iyi bir sebebi var. Yani yemek sırasında mavi elbise, mavi tabaklarda yemek kadar hizmet ve mavi bir masa örtüsü ile masa örtüsü. Tersine, kırmızı, sarı, ve yemek alanları turuncu kaçının. Yapılan araştırmalar yeme teşvik bulabilirsiniz.