3 Aralık 2013 Salı

Sağlıklı Kilo Verme Yolları

Sağlıklı Kilo Verme Yolları
Sağlıklı Kilo Verme Yolları 
Hızlı yağ kaybı için yavaş yavaş kilo vermek en iyisidir.Yani haftada 2 kilo sağlıklı olarak verebilirsiniz.Bu yüksek yağlı gıdaların sınırlandırılması kilo kaybı için önemli olduğu bilinen gerçeklerdendir.Sağlıklı zayıflamanız da size yardımcı olabilir.
Ne sağlıklı zayıflama diyet rutin olduğunu ve neden kilo daha sağlık hakkında daha fazla endişe olmalıdır? Motivasyon, sadece sağlıklı olmak isteyen için kilo vermek isteyen değişir zaman uzun vadede kilo kaybı daha başarılı olabilir. Bu zihniyet değişikliği içerecektir. Bir sağlıklı zayıflama diyet ile, seçtiğiniz gıdalar daha ziyade vücudun ağırlığını azaltacak ne daha vücudunuzun sağlığı için faydalıdır ne dayalı olmalıdır.
Hızlı Kilo Kaybı önlemek
Eğer kilo zaman hızla vücudunuzun genellikle sadece su ağırlık ve kas değil, yağ kaybediyor. Ve kas metabolizma yüksek tutmak önemlidir. Sonuç olarak, kas kaybetme aslında kilo almadan yemek kalori miktarında bir azalmaya yol açar. Buna ek olarak, vücudunuz onu zor her kalori yakmak için yapar metabolizma hızı, bu bir aç olduğunu düşünüyorum ve azaltabilir.
Bu yağ kaybı için yavaş yavaş kilo vermek en iyisidir. Yani haftada 2 kilo bir sağlıklı kilo kaybı beslenme 1 için optimum bir miktardır. Gıda 250 kalori bir gün ortadan kaldırarak ve egzersiz 250 kalori bir gün yanan küçük bir değişiklik ile, haftada (çoğunlukla yağ içinde) 1 £ kaybedebilir.
Kalori On Göz ile Bad Yağ azaltın
Bu yüksek yağlı gıdaların sınırlandırılması kilo kaybı için önemli olduğunu bilinen bir gerçektir. Ama bunu yağsız gıda ürünleri sınırsız miktarda yemek için iyi olduğunu kabul edemeyiz. Yağsız yemek çok kalori vardır. Eğer vücudunuzun kullandığından daha fazla kalori yerseniz, kilo kazanacaktır.
Eğer diyet ya da yağı azaltılmış gıdalar orijinali kadar iyi olmadığını hissediyorum rağmen, az yağlı çerez gıdalar yerine önemlidir. Anahtar sürdürülebilir değişiklik yapıyor. Eğer örnek tortilla cips için olmadan yapamıyorsanız, onları ortadan kaldırmak için çalışırken tamamen muhtemelen çalışmaz. Düşük kalorili yağı azaltılmış tortillaların geçin. Bu zaman içinde tüketilen toplam kalori gözle görülür bir değişiklik yapmak ve sağlıklı kilo kaybı beslenme yararlanacaktır.
Slow Down
                           
Yeme yavaş yavaş kilo çıkarmak yardımcı faydalıdır. Yiyeceğin besin iştah ve dolu sinyallerini düzenleyen beynin parçası dolaşmaya için bir süre alabilir. Yeme yavaş yavaş vücudunuza yemek için yeterince yaşadım tanımak için bir şans verir.
Tam hissetmeye başlamadan önce tüketilen kalori miktarı yemek ne kadar hızlı bağlı olarak önemli ölçüde değişebilir.Yani küçük ısırıklar almaya ve yemek keyfini, yavaşlatmak.
Sürdürülebilir Değişiklik Yap
Mümkünse, yavaş yavaş sağlıklı kilo kaybı diyet içine kolaylığı. Eğer plaka üzerinde biraz ekstra bırakarak, ya da içme suyu yerine soda ile başlayabilirsiniz. Eğer her gün sahip küçük bir aperatif ortadan kaldırmak olsaydı, bir yıl boyunca size on kilo olurdu, 100 kalori Patates cipsi söylüyorlar.
Küçük değişiklikler köklü olanlardan daha, sopa ile daha kolay ve uzun vadede alışkanlık haline. Sadece birkaç hafta boyunca, yılda değil koruyabilirsiniz davranış değişikliği için vur. Hızlı kilo / açlık diyetleri ve sürdürülemez egzersiz rutinleri kaybetmek size uzun vadede istenen ağırlıkta tutmak olmaz.

0 yorum:

Yorum Gönder