21 Eylül 2013 Cumartesi

Kilo Vermenin Yolları

sağlıklı kilo kaybı
Günümüzde çok sayıda diyet ve zayıflama ürünleri vardır.Bu tür ürünleri kullananlarda çoktur.Doğru olan diyet listesini seçmelisiniz yada uzmanınıza danışarak onun gösterdiği yönden ilerlemelisiniz.Daha kolay kolay kilo kaybı verirsiniz.
Çok sayıda diyet ve zayıflama ürünleri ve piyasada planları vardır. Bazı iş oldukça iyi diğerleri hemen hemen hiç çalışırken. Onları baş ve omuz üstünde durmak gibi görünüyor kilo kaybı planı Hepsi bu Yağ Strip denir. Sadece olmasıdır. Bu programı bir kaç yıl önce başlayan bu yana, birçok kişi sadece yağ yük kaybetmek değil, ama aynı zamanda genel sağlık geliştirmek için bu kılavuzdaki kullandık.
İşte bu sağlıklı kilo kaybı beslenme planı kadar etkili neden beş iyi nedenleri vardır.
1. Üyelik desteği (topluluk), destek eksikliği olduğu için bir diyet programı başarısız deneyin ya da sadece çıkmak birçok kişi neden nedenlerinden biri. Destek motivasyon yol açar ve motivasyon başarıya götürür. Iki üyelik düzeyi vardır; Gold ve Platinum. STF Platin üyelik içinde, STF foruma erişim nereye discus sorunları veya diğer diğer diyet ile başarıları yapabilirsiniz. Ama dahası var. Ayrıca Strip irtibata geçebilirsiniz Bu Yağ beslenme uzmanı ve sertifikalı fitness eğitmeni, Cara. O isteklerinizi cevaplamak için her zaman mevcuttur. Sadece onu senin sorunların ayrıntılarını veren bir özel mesaj göndermek. Sadece gibi kendi kişisel antrenör sahip. Bu hizmet Altın planı biraz daha fazla maliyeti Platinum planında kullanılabilir.
2. Diyet jeneratör; STF diyet jeneratör uzun vadeli ve kısa süreli kilo kaybı her ikisi için tasarlanmıştır. Bu günde beş öğün için 80 farklı menüler üzerinde üretebilir. Sadece büyük bir listeden gibi sağlıklı gıdalar seçin ve sizin için yemek planlıyor. Birçok kişi diyetler sırasında itiraz bir şey yemek, yuk olduğunu. Bazı sıkıcı ya da sadece tatsız ve paketlenmiş oldukça pahalı olabilir eğer. Sizin gibi sağlıklı besinler seçebilirsiniz yana, tam hissedene kadar yemek ve kendinizi aç olmadan kilo verebileceksiniz. Unutmayın, lezzetli yemekler tüm planlanmaktadır. Diyet jeneratör Gold ve Platinum diyet planları ile birlikte gelir.
3. Yağ uzun vadeli bir plan Yani Strip; Sadece herhangi bir kişisel gelişim planı gibi yapar bu sağlıklı kilo kaybı beslenme planı ayrılmamak için biraz çaba ve kararlılık almak ve unutmayın, kilo kaybı bir gecede gerçekleşmez. STF diyet planı bir plan ve size istediğiniz kilo yardımcı olmak için bir plan vardır. El içinde size diyet ve nasıl doğru yemek hakkında bilmeniz gereken her şeyi öğrenebilirsiniz. Bu gıdalar olanlar tam hissettirmek ve hangilerinin size de içmelisiniz ne kadar su önlemek için hangi, önlemek için hangi öğretir.
                           
Dinlenmek veya yanı egzersizleri en yağ yakmak ne kadar uyku bile diyet planı bir diğer önemli parçası, en kalori yakmak için yemelisiniz budur. Eğer doldurmak için lezzetli düşük kalorili gıdalar bu listeye eklendi. Kılavuzun yaklaşık 100 sayfa, size uzun ve kısa vadeli hem de kilo vermenize yardımcı olabilecek birçok ipuçları.
4. Büyük başarı öyküleri; Başarı diyet jeneratör ve Şerit hem Yağ kılavuz sağlamak İşte bu en önemli özelliğidir. Bu sağlıklı bir kilo kaybı beslenme planı bir süre içinde, hatta Kilo 100 lbs kaybetmiş insanların birçok başarı öyküleri içerir. Birçok kişi ilk iki hafta veya ay içinde en az 10 £ kaybetti var.

Kilo Kaybı Beslenme İpuçları

sağlıklı besinlerKilo kaybında uyulması gereken ipuçları var.Size karmaşık gelebilir fakat uygulayınca faydasını göreceksiniz.Eğer sağlıklı kilo kaybı  istiyorsanız  sağlıklı besinlerle  zayıflayabilirsiniz.
İnsanlar bazen kilo kaybı çok karmaşık olun. Burada hızlı kilo yardımcı olabilir 10 sağlıklı kilo kaybı beslenme ipuçları.
1. İçme Suyu
Eğer sağlıklı kilo kaybı beslenme bir parçası olarak su 8 bardak bir gün içmelisiniz. Ve nedenleri basittir: bastırıcı son derece etkili bir iştah, nemlendirir, toksinlerin dışarı basması, sindirim ve besin emilimini yardımcı olur, kas oluşturmanıza yardımcı olur.
2. Fiber artırın
Lif yönünden zengin besinler yemek de sindirim, besinlerin emilimini yardımcı olur ve bir yemek (ki aşırı yemek yeme ve kilo artışı frenlemek yardımcı olabilir) sonra dolgun uzun hissetmeye yardımcı olur. Lif, kilo vermek iyi bir cilt almak ve şişirilmiş hissediyorum yardımcı olur.
3. Önemsiz kurtulun
                             
Sizin dolapları temizlemek, baştan satın alma ve evde onları getiren durdurmak. Bu cupcakes, kurabiye ve cips aşağı bakıyorsun eğer sağlıklı kilo kaybı beslenme planı üzerinde kalmak zor. Hala şimdi ve sonra kendinizi tedavi edebilirsiniz Bak, ama bu dünyada yeterince baştan vardır, en azından ev güvenli bir yer olsun.
4. Bad Karbonhidrat vs Karbonhidrat-ipucu iyi: iyi karbonhidrat odaklanmak
Tüm Karbonhidratlar kötü bir rap olsun. Gerçek şu ki tüm karbonhidrat eşit oluşturulmaz ve sık sık şeker ve beyaz un yüksek olan işlenmiş karbonhidrat önlemek istiyor. Bunun yerine, fasulye, kepekli tahıllar (kahverengi pirinç ve tam tahıllı ekmek düşünüyorum) zevk ve, besin ve lif bir sürü sağlamak kalori düşük meyve ve sebze, unutmayın, ve çeşitli hastalıkların riskini azaltmaya yardımcı olabilir.
Unutmayın, vücut da vücut yağ yakmak için egzersiz sırasında yakıt olarak karbonhidrat kullanır, başka büyük nedeni sağlıklı kilo kaybı diyet iyi karbonhidrat tutun.
5. Sağlıklı Kilo Verme Diyet Planı bul
Kayıp önlemek için en iyi yolu, bir harita sahip olmaktır. Ve sağlıklı bir kilo kaybı beslenme planı sizin için ne yaptığıdır. İyi bir davranır ve nasıl restoranlarda yemek dahil nasıl, yiyeceklere ne size yol gösterecektir. Diğer bir deyişle, gerçek bir sağlıklı kilo kaybı beslenme planı sadece bir süre için bir diyet olmayacak, ne kadar her gün hayat yaşamak için size öğretecektir. Bu ağırlık uzak tutmak nasıl.
6. İşlenmiş Gıda Yeme kaçının
İşlenmiş gıdalar bile telaffuz edemez maddeler var. Bu ilave maddeler koruyucu, trans yağ, doymuş yağ, sodyum ve şeker daha fazla miktarda, daha iyi gıda uzun süre dayanır ve tat yapmak için hepsini içerir. İşlenmiş gıdalar da şu anda milletin başına bela olan kronik hastalıklar ve sağlık koşulları bir dizi sorumlu tutulmuştur. Taze hazırlanmış gıdalara sopa ve sağlıklı kilo kaybı diyet sizi koruyacaktır.
7. Bir gıda Günlüğü tutun
Evet, ilk başta güçlük olabilir, ama gerçekten çok başarılı bir kilo kaybı araçtır. Ne yemek yazarak daha sorumlu hissediyorum ve sağlıklı kilo kaybı beslenme sopa olasılığı daha yüksektir. Buna ek olarak, size yemek bazı desenleri keşfedebilir ya da aç almak ve ne zaman diyet planı için ayarlamalar yapabilirsiniz. Sadece herhangi bir dizüstü yapacak, bir şey fantezi olmak zorunda değildir.
8. Aktif olun ve Fiziksel Aktivite alın
Egzersiz herhangi bir sağlıklı kilo kaybı beslenme planı için gereklidir. Biz yapmak VAR şey olarak düşünün çünkü Ama bazen bu bölümü kaçının. Eğer hareket alır yapmaktan zevk eğlenceli bir aktivite bulun. Hala bir 20 dakikalık yürüyüş ve güç binanın 20 dakika ekleyebilirsiniz, ama aynı zamanda kalkıp hareket eğlenceli aktiviteler varsa, kendinizi daha iyi hissetmenizi ve daha fazla kilo kaybedersiniz.
9. Zaman zaman kendinizi şımartın
Sadece kendiniz seni seviyorum her şeyi inkar etme. Bu bir favori yemek ya da tatlı şımartmak için tamam, sadece bölümlerini makul tutmak ve sonra önceki gün ve gün biraz daha az yiyin. Vahşi gitmek, ama devam edin ve kendinizi tedavi etmeyin, sağlıklı kilo kaybı beslenme almak geri.
10. Kendinizi ödüllendirin
Bazı makul hedefler kurmak ve bu hedeflere toplantı için kendiniz için senin oluşturun. Ama gıda ile kendinizi ödüllendirin yok. Bunun yerine isteyen oldum özel bir şey ya da satın almak bir şey yapmayı planlıyoruz. Bunu bakacağız aşağı bir takvim veya bir yere üzerindeki hedefleri ve ödüller yazmak, böylece bu hedeflere toplantı her gün ve iş hatırlattı olabilir.